PSYCHOSOCIALE ARBEIDSBELASTING PSA-ONDERZOEK

  • Prijsopgave op aanvraag
  • Resultaat: Inzicht in psychosociale arbeidsbelasting in uw organisatie en adviezen over preventie

De Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) is een verzamelterm voor: agressie, seksuele intimidatie, pesten, werkdruk en werkstress. Het zijn de belangrijkste factoren die de effectiviteit van uw medewerkers in uw organisatie bepalen. Traditioneel ligt de focus bij de aanpak van Psychosociale arbeidsbelasting vooral op het voorkomen van fysieke en psychische uitval. Het beheersen van de kosten door ziekteverzuim staat dan centraal.

De insteek van tri-plus is anders. Onze ervaring binnen verschillende organisaties, waaronder de overheid en zakelijke dienstverlening, heeft ons geleerd de focus te leggen op PSA als bepalende factor voor werkplezier en bevlogenheid. In onze aanpak kijken we naar uw specifieke situatie en naar passende repressieve en preventieve mogelijkheden.  De basis van onze aanpak vormt de integrale benadering, waarbij wij zowel aandacht besteden aan de individuele beleving als aan maatregelen op het gebied van het personeels- en arbobeleid.

Ons PSA-onderzoek wordt uitgevoerd door gecertificeerde veiligheidskundige en arbeidshygiënist van tri-plus.

Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) aanvragen

Interesse in onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Wist u dat?

Wist u dat 75% van gegeven trainingen maatwerk trainingen zijn?

training ondernemingsraad, invloed op besluitvorming, Arbowet in de praktijk, Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid, Een basiscursus voor de nieuwe OR, maatwerk training, Nieuw in de OR

Ervaringen

” De OR-selfie zorgde voor verbeterpunten en versterkte onze OR ”

Chris van der Ven

” Ik ervaar tri-plus als een gedegen bureau met kennis van zaken. ”

RobVoorzitter OR

” We hebben écht invloed gehad op de plannen van de directie. ”

Jeanne MaarsbergOR lid

Over Tri-Plus

tri-plus is een training- en adviesbureau dat er van overtuigd is dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers, die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. Vandaar onze slogan: “het is puur mensenwerk”

Meer over Tri-Plus