RI&E-game

In de RI&E-game vergroot u op een praktische en speelse wijze uw kennis en inzichten over arbeidsrisico’s.

Samen met andere deelnemers stelt u een RI&E op. Daarbij dient een reële situatie als praktijkvoorbeeld. U loopt alle stappen door die nodig zijn om een RI&E op te stellen en getoetst te krijgen. U stelt een vragenlijst op die aan medewerkers wordt voorgelegd, bezoekt de werkplekken en stelt een rapportage op. Ook loopt u tegen keuzes aan die in een RI&E gemaakt worden en ervaart u de effecten van tijdsdruk en competitie. Zo krijgt u een ‘praktijkervaring’ die u kunt gebruiken als er in uw bedrijf een RI&E wordt opgesteld.

Voor wie?

De RI&E-game is een opleiding van tri-plus voor verantwoordelijke managers, P&O-professionals en leden van de OR en VGWM-commissies. Door de opzet van de game kan deze opleiding goed voor ‘gemengde teams’ (Arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en leden van de Medezeggenschap samen) verzorgd worden.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of schrijf u rechtsreeks in op één van de geplande data in 2019: 3 april of 4 juni.

Kosten €299,- ex. btw per deelnemer voor de geplande date. Locatie wordt definitief vastgesteld op basis van de inschrijvingen.