TRAINING ARBO ALS HEFBOOM VOOR DUURZAME INZETBAARHEID

Zijn uw medewerkers in staat mee te bewegen met alle veranderingen in de organisatie? Zijn ze lichamelijk en geestelijk in staat het werk vol te houden? Zijn ze vakbekwaam en gaan ze fluitend naar hun werk? Kortom: zijn de medewerkers van uw organisatie vitaal en duurzaam inzetbaar?

  • Kosten €345 ex. btw per deelnemer inclusief lunch.
  • Locatie Hoofddorp: 19 oktober
  • Duur cursus: 1 lesdag

Inzicht in werkwijze

Veel organisaties willen concrete stappen zetten in het verbeteren van de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers, maar zoeken naar wegen om dit te realiseren. Gericht inzet van arbo-instrumenten, waaronder de RI&E gevolgd door een healthcheck, kan uitstekend worden gebruikt als opmaat naar een beleid om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Hoe? Dat leert u tijdens deze dag, waarin u praktische handvatten krijgt en met een concreet plan van aanpak voor uw organisatie naar huis gaat.

Inhoud:

  • Wat is duurzame inzetbaarheid?
  • Wat zijn de uitdagingen in uw organisatie?
  • Wat gebeurt er al en past dat bij de uitdagingen?
  • Welke arbo-instrumenten zijn er en hoe zet ik deze in t.b.v. duurzame inzetbaarheid?
  • Analyse van het krachtenveld rondom arbobeleid
  • Vaststellen korte en lange termijn doelen en een routekaart (plan van aanpak)

Doelgroep

Deze trainingsdag is voor ieder die aan de slag wil met duurzame inzetbaarheid in de eigen organisatie, zoals arbo-coordinator, preventiemedewerker, HR-adviseur, directielid etc.

Wist u dat?

Wist u dat 75% van gegeven trainingen maatwerk trainingen zijn?

training ondernemingsraad, invloed op besluitvorming, Arbowet in de praktijk, Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid, Een basiscursus voor de nieuwe OR, maatwerk training, Nieuw in de OR

Ervaringen

” De OR-selfie zorgde voor verbeterpunten en versterkte onze OR ”

Chris van der Ven

” Ik ervaar tri-plus als een gedegen bureau met kennis van zaken. ”

RobVoorzitter OR

” We hebben écht invloed gehad op de plannen van de directie. ”

Jeanne MaarsbergOR lid

Over Tri-Plus

tri-plus is een training- en adviesbureau dat er van overtuigd is dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers, die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. Vandaar onze slogan: “het is puur mensenwerk”

Meer over Tri-Plus