WERKPLEKONDERZOEK

Het succes van een organisatie gaat hand in hand met de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. Het is daarom niet verrassend dat werkgevers vandaag de dag in toenemende mate investeren in hun gezondheidsbeleid. Een van de risico’s voor de gezondheid van werknemers op kantoor is de beeldschermwerkplek. Daarnaast is ook hygiëne een belangrijke factor. De kosten van werkgerelateerde RSI en de gevolgen van psychosociale arbeidsbelasting worden per jaar geschat op 6,1 miljard euro.

  • Op aanvraag ontvangt u een maatwerk offerte
  • Resultaat: Een check van de werkplekken inclusief adviezen ter verbetering

Wat houdt een individueel werkplekonderzoek door tri-plus in?

De medewerker krijgt een individueel werkplekonderzoek op basis van de 5W’s:

  • Werkwijze
  • Werkdruk
  • Werkplek
  • Werktijden
  • Werkorganisatie

Er wordt een interview gehouden met de medewerker tijdens het werk m.b.v. een standaard werkplekonderzoek checklist én er wordt middels observatie gekeken hoe de persoon “erbij zit”. Vervolgens wordt er een klachtenenquête over de mate en oorzaak van de lichamelijke klachten gehouden.

Na het verwerken van de gegevens ontvangt u een adviesrapport, inclusief plan van aanpak. We bespreken het rapport met u als opdrachtgever. De evaluatie dient ook ter check of de aanpak van de werkplekonderzoeker bevalt en aansluit op uw vraag.

Heeft u interesse in ons werkplekonderzoek? Neem dan contact met ons op.

Wist u dat?

Wist u dat we ook thuiswerkplekken onderzoeken?

training ondernemingsraad, invloed op besluitvorming, Arbowet in de praktijk, Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid, Een basiscursus voor de nieuwe OR, maatwerk training, Nieuw in de OR

Ervaringen

” De OR-selfie zorgde voor verbeterpunten en versterkte onze OR ”

Chris van der Ven

” Ik ervaar tri-plus als een gedegen bureau met kennis van zaken. ”

RobVoorzitter OR

” We hebben écht invloed gehad op de plannen van de directie. ”

Jeanne MaarsbergOR lid

Over Tri-Plus

tri-plus is een training- en adviesbureau dat er van overtuigd is dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers, die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. Vandaar onze slogan: “het is puur mensenwerk”

Meer over Tri-Plus