Mogelijkheden voor trainingen binnen de Corona-maatregelen:
Met ingang van 28 april 2021 zijn er ruimere mogelijkheden voor het uitvoeren van trainingen. tri-plus volgt daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid, die vertaald zijn in het “Protocol Veilig trainen” dat is opgesteld door Nobtra (de brancheorganisatie voor trainers en opleidingsbureau ’s).

  • Vanaf 29 april kunnen trainingen ook weer in de avond gegeven worden, want de avondklok wordt afgeschaft.
  • Incompany-trainingen: Kantoren en bedrijven zijn besloten locaties. Deze plaatsen zijn dus niet gesloten. Cursussen en opleidingen die door het bedrijf zelf worden aangeboden voor de werknemers kunnen daarom doorgang vinden waarbij men zich houdt aan de basisregels tegen corona zoals 1,5 meter en handen wassen.
  • Trainingen op vergaderlocaties kunnen doorgaan voor binnenruimtes tot 30 personen, volgens de genoemde uitzonderingen op de regels op de site van de Rijksoverheid.
  • Onze trainers en adviseurs werken te allen tijde volgens de basisregels tegen verspreiding van corona en het “Protocol Veilig trainen”.

Goed nieuws dus. Heeft u interesse voor een training en twijfelt u over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.