RIE-game

In de RIE-game vergroot u op een praktische en speelse wijze uw kennis en inzichten over arbeidsrisico’s door middel van een realistische simulatie.

Samen met andere deelnemers stelt u een RIE op. Daarbij dient een reële situatie als praktijkvoorbeeld. U loopt alle stappen door die nodig zijn om een RIE op te stellen en getoetst te krijgen. U stelt een vragenlijst op die aan medewerkers wordt voorgelegd, bezoekt de werkplekken en stelt een rapportage op. Ook loopt u tegen keuzes aan die in een RIE gemaakt worden en ervaart u de effecten van tijdsdruk en competitie. Zo leert u ‘spelenderwijs’ en krijgt u praktijkervaring, die u kunt gebruiken als er in uw bedrijf een RIE wordt opgesteld.

Voor wie?

De RIE-game is een opleiding van tri-plus voor verantwoordelijke managers, P&O-professionals en leden van de OR en VGWM-commissies. Door de opzet van de game kan deze opleiding goed voor ‘gemengde teams’ (Arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en leden van de Medezeggenschap samen) verzorgd worden.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of schrijf u rechtsreeks in op één van de geplande data in 2019: 4 juni.

Kosten €299,- ex. btw per deelnemer voor de geplande date. Locatie wordt definitief vastgesteld op basis van de inschrijvingen.