RIE-GAME

  • € 345,- ex. btw per deelnemer
  • In overleg plannen we de uitvoeringsdatum

In de RIE-game vergroot u op een praktische en speelse wijze uw kennis en inzichten over arbeidsrisico’s door middel van een realistische simulatie.

Samen met andere deelnemers stelt u een RIE op. Daarbij dient een reële situatie als praktijkvoorbeeld. U loopt alle stappen door die nodig zijn om een RIE op te stellen en getoetst te krijgen. U stelt een vragenlijst op die aan medewerkers wordt voorgelegd, bezoekt de werkplekken en stelt een rapportage op. Ook loopt u tegen keuzes aan die in een RIE gemaakt worden en ervaart u de effecten van tijdsdruk en competitie. Zo leert u ‘spelenderwijs’ en krijgt u praktijkervaring, die u kunt gebruiken als er in uw bedrijf een RIE wordt opgesteld.

Voor wie?

De RIE-game is een opleiding van tri-plus voor verantwoordelijke managers, P&O-professionals en leden van de OR en VGWM-commissies. Door de opzet van de game kan deze opleiding goed voor ‘gemengde teams’ (Arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en leden van de Medezeggenschap samen) verzorgd worden.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of schrijf u rechtsreeks in op één van de geplande data.

Kosten €345,- ex. btw per deelnemer. Locatie wordt in overleg definitief vastgesteld op basis van de inschrijvingen.

Wist u dat?

Wist u dat 75% van gegeven trainingen maatwerk trainingen zijn?

training ondernemingsraad, invloed op besluitvorming, Arbowet in de praktijk, Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid, Een basiscursus voor de nieuwe OR, maatwerk training, Nieuw in de OR

Ervaringen

” De OR-selfie zorgde voor verbeterpunten en versterkte onze OR ”

Chris van der Ven

” Ik ervaar tri-plus als een gedegen bureau met kennis van zaken. ”

RobVoorzitter OR

” We hebben écht invloed gehad op de plannen van de directie. ”

Jeanne MaarsbergOR lid

Over Tri-Plus

tri-plus is een training- en adviesbureau dat er van overtuigd is dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers, die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. Vandaar onze slogan: “het is puur mensenwerk”

Meer over Tri-Plus