De Corona RI&E; meer dan het afwerken van een checklist!

Je bent een KAM functionaris of preventiemedewerker die de zaken goed voor elkaar heeft. Maar dan komt het Corona-virus. Een roller coaster. Je hebt zo goed en snel mogelijk maatregelen genomen om de kans op besmetting te beperken.

De situatie lijkt nu iets te normaliseren en er ontstaat weer wat bewegingsruimte. Dat is fijn, maar roept nieuwe vragen op. Welke maatregelen zijn effectief gebleken? Zijn deze nog passend en sluiten ze aan op de laatste trends en inzichten? Wat is eigenlijk de status van de corona-actiepunten en wie heeft daar een rol in? Voldoe ik aan mijn wettelijke verplichting om deze nieuwe risico’s te inventariseren?

tri-plus (specialisten in arbeidsomstandigheden) heeft in samenwerking met FPSupport (softwareleverancier) een Corona RI&E module ontwikkeld om je te helpen met deze vraagstukken.
• de basis is het benoemen van de (branche)specifieke coronarisico’s;
• je wordt inhoudelijk getraind in het herkennen van deze risico’s. Gezamenlijk doorlopen we een aantal locaties of afdelingen om je hiermee te helpen;
• de bevindingen worden in een app vastgelegd. On demand en off site word je ondersteund in het bepalen van de juiste actiepunten;
• de actiepunten zet je om naar een digitaal plan van aanpak met actiehouders. Vanuit één dashboard monitor je op locatie- of afdelingniveau de voortgang van de actiepunten;
• omdat risicobeheersing dynamisch is kun je tussentijds geconstateerde afwijkingen (via een app) eenvoudig vastleggen en nieuwe actiepunten inplannen.
Het is dus veel meer dan een checklist! Klopt, in de basis is een checklist statisch. Het beheersen van besmettingsrisico’s is dat niet. Hier helpen we je graag bij!

Bel of app (Porto: 06-24928350, Marcel: 06-83531087) ons of vul het contactformulier in via deze onderstaande contactformulier. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Contactformulier: Arbo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.