MAATWERK TRAINING ONDERNEMINGSRAAD

Ieder bedrijf is anders en iedere ondernemingsraad is anders. Onze maatwerk trainingen helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens een intake-gesprek stellen we u de vraag met welke ontwikkelingen uw organisatie te maken krijgt, wat verandert er in de komende jaren? Welke rol wil de OR hierbij spelen? Wat moet de OR daarvoor aan kennis en vaardigheden ontwikkelen?

Zo ontstaat een mix van standaard onderwerpen die u sowieso nodig heeft en onderwerpen die sterk gericht zijn op uw eigen organisatie.

Wij vieren ons 20 jarige bestaan!

Bij het inschrijven van een meerdaagse training krijgt u tijdelijk:
Trulli Gratis inzet van de OR-scan die inzicht geeft in het functioneren van de OR.
Trulli Ontvang gratis het door ons ontwikkelde OR-werkboek.
Trulli Twee tickets voor ons jubileumfeest op 30 november 2021.

*Veel van onze trainingen zijn ook online te volgen. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Op aanvraag ontvangt u een voorstel
  • Locatie: In overleg

Inzicht in de training

In onze maatwerk trainingen gaan we samen met u dieper op de zaken in. Samen met u bepalen we de inhoud van de training, zodat deze aansluit bij uw leerwensen. Inhoud kan gaan over het versterken van vaardigheden, de samenwerking in het OR-team, of over vergroten van kennis over onderwerpen die in uw organisatie actueel zijn.

Werkwijze

Als het gaat om het aanleren van vaardigheden, zoals: vergaderen, overtuigingskracht en onderhandelen, dan maken we persoonlijke afspraken over leerdoelen en leerwensen. In de maatwerktraining bieden we oefeningen en cases die herkenbaar zijn en ontleent aan uw praktijk. U leert door te ‘doen’ en te ervaren welk gedrag effectief is.

Samenwerken heeft twee kanten; ‘samen’, je moet het met elkaar doen, en ‘werken’, het werk van de OR moet worden georganiseerd. In een maatwerktraining verbeteren we de samenwerking, waardoor een efficiënte werkwijze ontstaat.

Teambuildingsoefeningen helpen de OR tot één geheel te maken. U leert de teamleden beter kennen en gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Zo haalt u het beste uit uw OR-team.

Als het gaat om de inhoud, proberen we u en uw organisatie dicht op de huid te zitten, zodat de kennis en inzichten uit de opleiding direct toe te passen zijn in uw eigen situatie.

Een OR-training is hét moment om samen na te denken over die visie van de OR en de manier waarop de OR zaken aanpakt. Wat wil de OR bereiken? Welke lessen zijn er te leren uit de achterliggende periode? Wat kan anders, vraagt om meer aandacht, wat is slim om te behouden?

Tijdens een intakegesprek worden de leerdoelen en resultaten vastgesteld. De maatwerktraining zorgt ervoor dat deze worden behaald via een didactisch verantwoord en leerzaam programma. Uw OR komt daarmee sterker uit de training.

Wist u dat?

Wist u dat 75% van gegeven trainingen maatwerk trainingen zijn?

training ondernemingsraad, invloed op besluitvorming, Arbowet in de praktijk, Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid, Een basiscursus voor de nieuwe OR, maatwerk training, Nieuw in de OR

Ervaringen

” De OR-selfie zorgde voor verbeterpunten en versterkte onze OR ”

Chris van der Ven

” Ik ervaar tri-plus als een gedegen bureau met kennis van zaken. ”

RobVoorzitter OR

” We hebben écht invloed gehad op de plannen van de directie. ”

Jeanne MaarsbergOR lid

Over Tri-Plus

tri-plus is een training- en adviesbureau dat er van overtuigd is dat de mens centraal hoort te staan in organisaties. Een veilige en gezonde werkomgeving met ruimte voor dialoog en inspraak, zorgt voor gemotiveerde medewerkers, die zich blijvend willen ontwikkelen. Investeren in mensen vormt de basisvoorwaarde voor groei, van organisatie en individu. Vandaar onze slogan: “het is puur mensenwerk”

Meer over Tri-Plus